Typisch Linda

Dit is typisch Linda

Ik ben Linda Zuidema-Millenaar, moeder van 3 zoons, getrouwd en woonachtig in Leidschendam.
Vroeger fietste ik elke dag op weg naar de middelbare school langs Het Raadhuis van Leidschendam.  Dat was mooi, al die bruidsparen! Maar voor een groep spreken…nee, dat was vroeger niet aan mij besteed. 

Inmiddels sta ik al ruim 20 jaar voor de klas en groeien mijn 3 zoons uit tot zelfstandige jongens die meer en meer hun eigen weg gaan. Ruimte voor mij.  Voor een groep spreken vind ik nu heel erg leuk en kan er helemaal mezelf in zijn. Heerlijk! 

En zo ben ik mijn meisjes droom gaan naleven. En dan vooral het genieten van alles wat een trouwdag met zich mee brengt. Genieten van de bruidsparen. In al zijn facetten van wat het woord GENIETEN geeft. Want wat genieten is, is aan jullie. En…teksten maken. Speechen schrijven. Voor jullie, met jullie input. 

Ik ben beëdigd in de gemeente Leidschendam-Voorburg  Linda Zuidema – Millenaar | Gemeente Leidschendam-Voorburg (lv.nl)  Hoe heerlijk is dat; in Raadhuis, Sweansteijn en alle andere plekken in onze gemeente. Maar ik trouw graag door heel Nederland. Zo kom ik op de mooiste plekken in Nederland en word ik aangesteld door de desbetreffende gemeente om het huwelijk van die dag voor jullie te voltrekken.