Mijn aanpak

Matchen wij?

Natuurlijk vind ik het leuk om hele leuke mensen te trouwen. Dat steek ik niet onder stoelen of banken, maar het moet wel goed aanvoelen. Ben ik de juiste trouwambtenaar voor jullie? Ik vind het persoonlijk heel belangrijk dat er een goed gevoel is.

Mocht dat gevoel er zijn na een kennismakinggesprek, die ook middels beeldbellen kan plaatsvinden, dan gaan we afspraken maken. Mocht de trouwdag nog ver weg zijn, maken we later in de tijd een afspraak voor het voorgesprek. Ik help jullie aan de zijlijn met alles wat jullie willen weten rondom de ceremonie en het aanmelden van het huwelijk bij de desbetreffende gemeente. Zorgen dat de akte er is, ligt ook bij mij. Daar hebben jullie geen zorgen om. 

Nadat ik bij jullie ben geweest voor het voorgesprek, jullie vragenlijsten heb ontvangen en de berichten van de getuigen heb ontvangen, ga ik ermee aan de slag. En ondanks dat het echt wel een aantal uur duurt voordat het af is, geniet ik er enorm van. Heerlijk om alles bij elkaar te bundelen en er een prachtig samenhangend verhaal van te maken met als kern: jullie liefde. 

De ceremonie

En dan is daar de dag! Gezonde spanningen horen erbij, maar ik help jullie met alles. Ik vertel stap voor stap wat er gaat gebeuren. Jullie hoeven alleen maar te genieten van jullie ceremonie. De ceremonie waar ik jullie en jullie gasten meeneem in jullie verhaal en de liefde. Het zijn de persoonlijke dingen die terugkomen. Die zorgen voor een lach, soms voor een traan, maar die echt bij jullie horen. Natuurlijk worden de getuigen naar voren gehaald om te tekenen, zorg ik dat ik ook teken voor jullie liefde en wellicht is er wel een kinderakte. Die kan ik persoonlijk voor jullie verzorgen. Of een opa en oma akte. Net wat jullie willen. Komt jullie hond de ringen brengen, de kinderen of …hebben jullie een andere manier?
Ik heb ook de hamer. De hamer die bevestigt dat jullie het Jawoord hebben gegeven. Die mag ook weggelaten worden, maar misschien is er wel een kleine hulp aanwezig die dat wil doen. 

Alles mag, het is aan jullie. 

Het is voor mij geslaagd als jullie tevreden zijn. 

Wat kun je terugzien als je voor mij als trouwambtenaar kiest?

  • Een uitgebreide persoonlijk voorgesprek bij jullie thuis
  • Ik ben jullie hulplijn voor al jullie vragen rondom de ceremonie;
  • Ik geef jullie apart van elkaar een klein beetje huiswerk in de vorm van mijn vragenlijst. 
  • Graag verzamel ik bij familie en vrienden wat mooie verhalen over jullie
  • Ik zorg ervoor dat de benodigde documenten en huwelijksakte er op tijd zijn met de desbetreffende gemeente (als dit van toepassing is);
  • Vlak voor jullie grote dag zetten we (telefonisch) de laatste puntjes op de i;
  • Een op maat gemaakte speech die helemaal bij jullie past.
  • Een ontspannen en persoonlijke ceremonie met een vleugje humor, net zoals jullie het willen.
  • Makkelijk bereikbaar via mail, whatsapp en telefoon
  • Na jullie trouwdag blik ik graag even met jullie (telefonisch) terug en ontvang ik graag wat foto’s van jullie en de ceremonie. 

Elk huwelijk is anders. Elke ceremonie is anders. Er zijn dan ook geen 2 dezelfde verhalen/ceremonies. Elke ceremonie is maatwerk. 

Ik bewaar ze allemaal. Mocht je de tekst willen ontvangen, dan ga ik er na trouwseizoen een mooi exemplaar van maken die jullie nog met regelmaat terug kunnen lezen.
Als trouwambtenaar verzamel ik veel details, veel mooie momenten van jullie waar ik een compleet beeld van kan maken zodat het niet mijn verhaal is, maar jullie verhaal.

Of jullie nu wettelijk of ceremonieel trouwen, dat is voor mij om het even. Die beslissing is aan jullie. Ik heb een maximum aantal bruiloften per maand, omdat ik de persoonlijkheid graag wil waarborgen. 

Tarief  775,- euro  excl reiskosten en excl. gemeentelijke huwelijksleges.