Bruidsparen

Nikki & Alessandro Matta

Leuk en spontane vrouw. Super blij dat zij gereageerd heeft met een mega goede e-mail wat ons direct aansprak. Wij deden een secret wedding, niemand wist van onze bruiloft; en Linda wist hier heel goed mee om te gaan. Begreep precies wat wij graag wilde. Luistert goed, en vind het ook leuk om nieuwe dingen te proberen! Mega aanrader, niet twijfelen maar vooral Linda je bruiloft nog 10 x leuker en specialer laten maken! Bedankt Linda; je bent een topper!

Jeroen & Nelleke van Loon

Wat zijn wij blij dat we Linda ontmoet hebben! We hadden gelijk en klik en dit bleek wederzijds. Na een aantal fijne gesprekken met elkaar te hebben gehad en de leuke vragenlijsten ingevuld te hebben, is er echt een onwijs mooie ceremonie ontstaan. De manier waarop verlies en blijdschap verwerkt waren roerde echt alle gasten. Echt wij hadden ons geen betere babs kunnen wensen! Het was zo persoonlijk dat er zelf gasten dachten dat we vrienden waren en elkaar al langer kende…zo persoonlijk dus! Hoe mooi is dat!!

René Korving/Ron Vreeswijk

Op 15-9 na 23 jaar met mijn partner gehuwd. We wilden een besloten huwelijksvoltrekking met onze 2 getuigen en de Trouwambtenaar. Voor iedereen een geheim. Pas na het huwelijk zouden wij de kennisgeving versturen. Linda had een heel verrassende aanpak. Zij stuurde ons voorafgaand aan ons kennismakingsgesprek een vragenlijst, die wij onafhankelijk van elkaar moesten invullen. Allerlei persoonlijke vragen over elkaar en over jezelf. Vragen waar je over na moest denken, maar die Linda een heel goed inzicht gaven in onze relatie en een uitstekend handvat vormden voor de door haar te houden speech bij de huwelijksvoltrekking. Ook een prettig persoonlijk kennismakingsgesprek met Linda gehad. De huwelijksvoltrekking op 15-9 was heel relaxed en persoonlijk. Precies zoals wij voor ogen hadden. Bijzonder tevreden over dit voor ons toch bijzondere moment. Wij kunnen Linda van harte aanbevelen.

Danny en Sigvienne Ortega

De meest voortreffelijke trouwambtenaar die ik ooit heb mogen aanschouwen. Haar spontaniteit en humor zijn werkelijk betoverend, haar hart is ongetwijfeld op de juiste plaats en haar buitengewone behulpzaamheid komt naar voren terwijl ze met je meedenkt, zelfs wanneer je twijfels hebt. Ze neemt zowel de kinderen als de gehele zaal mee op een betoverende reis tijdens de huwelijksceremonie.

Robbert en Leandra

We konden ons geen betere trouwambtenaar wensen. Linda heeft een erg mooi verhaal over ons verteld. Na de ceremonie waren gasten vol lof.

Florien en Jules

Linda heeft onze dag gemaakt! De ceremonie was ontzettend persoonlijk door haar mooie verhaal. Ze luistert goed tijdens het voorgesprek en weet dat in een mooi, grappig en persoonlijk verhaal te gieten. Het was te merken dat ze er echt heel veel tijd in had gestoken. Als we nog een keer zouden trouwen, zouden we Linda zeker weer vragen!

Robert en Pamela Verhoef

Hele goede afstemming over de ceremonie en alles daaromheen. De ceremonie was precies zoals we ons hadden voorgesteld en paste helemaal bij ons! Linda is iemand die het helemaal jouw dag maakt!

Alwin en Leonie Graveland

Linda is een hele fijne trouwambtenaar! Ze is enthousiast, heeft passie voor haar werk en brengt een leuke sfeer met zich mee.

Linda neemt uitgebreid de tijd om je te leren kennen en het verhaal wat ze over je vertelt bij de ceremonie klopt gewoon helemaal! Ze is creatief en heeft gevoel voor humor en de ceremonie past dan ook volledig bij hoe je als persoon bent.

Ten slotte is ze ook heel begripvol en neemt ze je wensen serieus. Kortom: echt een aanrader!!