ceremonie trouwen

Dit is typisch LindaIk ben Linda Zuidema-Millenaar, moeder van 3 zoons, getrouwd met een echte Fries en woonachtig in het karakteristieke Leidschendam. Ik ben hier opgegroeid en uitgegroeid tot een zelfstandige vrouw die zich al jaren een trotse moeder mag noemen. Twee zoons in de puberteit en een zoon die net leert lezen.


Naast het mooie werk wat ik heb als leerkracht, heb ik ook een hele creatieve kant. Dat kan ik helemaal kwijt in het taarten maken. Met heel veel plezier maak ik nu inmiddels al een paar jaar bruidstaarten vanuit huis. Ik heb vroeger als jong meisje een aantal keer bruidsmeisje mogen zijn. Ik kon als puber ook altijd erg genieten van de fietstocht naar mijn middelbare school, omdat die langs het mooie stadhuis van Leidschendam lag.

Het raadhuis! 

De plek waar ik nu met regelmaat huwelijk mag voltrekken omdat ik nu zelf die trouwambtenaar ben van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Maar ik trouw ook door heel Nederland. Zo kom ik op de mooiste plekken in Nederland. 


Als trouwambtenaar verzamel ik veel details, veel mooie momenten van jullie waar ik een compleet beeld van kan maken zodat het niet mijn verhaal is, maar jullie verhaal.Als je mij beschrijft kom je tot de woorden: authentiek, warm, spontaan, betrokken, open minded, gevoel voor humor, betrouwbaar, relaxed, stijlvol, inspirerend en ik heb oog voor detail.